Блог

Interkassa зібрала донати для України через United24 на міжнародній конференції

28 листопада 2022 р.

Interkassa зібрала донати для України через United24 на міжнародній конференції  #1

Interkassa розмістила платіжний QR-код у центрі свого стенду на одному з найбільших світових іGaming-івентів Sigma на Мальті та організувала збір коштів через платформу United24. На міжнародній конференції компанія презентувала свої платіжні рішення для бізнесу та активно популяризувала ідею підтримки України. На честь звільнення Херсону локацію Interkassa прикрасили кавунами.

«Як соціально відповідальний бізнес із перших днів війни підтримуємо Україну. Тримаємо оборону на економічному фронті, передаємо амуніцію та техніку на передову. На Мальті вирішили використати наші можливості в міжнародному ком’юніті», — розповідає CEO Interkassa Валентина Романенко.

За словами Валентини, команда Interkassa поставила собі за мету поширювати інформацію про російсько-українську війну серед іноземців. Разом із колегами доносили відвідувачам заходу важливість згуртованості та міжнародної підтримки для України. Також закликали донатити на оборону та відновлення країни через платформу United24, відсканувавши QR-код на стенді. Валентина зазначила, що найактивніше переказували кошти відвідувачі із Прибалтики, Грузії, Молдови. 

Interkassa зібрала донати для України через United24 на міжнародній конференції  #2

«Тема України надихала іноземців. Уже на другий день івенту величезний жовто-синій прапор зʼявився на локації у японського iGaming-провайдера, — згадує CEO Interkassa. — Не менше емоцій викликали кавуни на стенді. Потік охочих сфотографуватися із символом звільнення Херсону був нескінченним». 

Interkassa зібрала донати для України через United24 на міжнародній конференції  #3

На Мальті Interkassa презентувала відвідувачам заходу свої рішення та інструменти для приймання онлайн-оплат. Для кожного партнера компанія підбирає платіжні методи залежно від моделі бізнесу та географії роботи.

«Через війну ми переформатували бізнес-стратегію. З перших тижнів вторгнення вийшли на ринок Польщі, Узбекистану, Азербайджану. Згодом підключили нові методи оплати в Норвегії, Польщі, Туреччині, почали працювати в Чилі, Перу, Бразилії та Нігерії. Ми активно розширюємо співпрацю в усьому світі, пропонуючи партнерам індивідуальні фічі та надійний сервіс», — підкреслила Валентина Романенко.