Блог

Interkassa стала партнером освітньої онлайн-гри «Zдолай шахрая»

18 вересня 2020 р.

Interkassa стала партнером освітньої онлайн-гри «Zдолай шахрая» #1

Interkassa стала партнером освітньої онлайн-гри «Zдолай шахрая» #2На початку вересня за підтримки Interkassa, Нацбанку та компанії OLX в Україні стартував проєкт з фінансової грамотності та кібербезпеки — онлайн-квіз “Zдолай шахрая”. В інтерактивному форматі гравці вчаться розпізнавати схеми шахрайства та протидіяти онлайн-зловмисникам.

Гру розробила Українська міжбанківська асоціація членів платіжних систем «ЄМА» за підтримки USAID. Учасникам квізу пропонують подолати 56 антигероїв-шахраїв. Кожен з них має план, як вкрасти гроші чи отримати особисті дані. Завдання гравця — ознайомитися із запропонованою ситуацією та обрати правильний крок, щоб оминути пастку афериста.

“Zдолай шахрая” має на меті навчити українців безпечно користуватися сучасними платіжними інструментами та підвищити їхню фінансову обізнаність. Адже лише за перші 6 місяців 2020 року онлайн-шахраї ошукали українців на 100 млн грн. Такі дані під час презентації гри озвучила заступниця директора «ЄМА» Олеся Данильченко.

Interkassa як провайдеру послуг з онлайн-оплати дуже знайома проблема платіжного шахрайства, зокрема з банківськими картками. “Рівень фінансової грамотності українців необхідно підвищувати. І ми як соціально відповідальний бізнес раді підтримувати та створювати ініціативи, які всебічно розвивають наших громадян», — зазначив на презентації проєкту власник Interkassa.

Саме тому наша компанія не просто підтримала проєкт, але й підготувала учасникам корисний приз. Разом з компанією iPlan ми розробили курс із фінансової грамотності «Знай про гроші». Доступ до нього отримає кожен гравець “Zдолай шахрая”, який набере від 11200 монет. Тож найкмітливіші з учасників онлайн-квізу отримають подвійний бонус: навчаться не тільки захищати свої фінанси, але й дізнаються, як грамотно ними керувати.

А чи зможете ви безпечно взяти кредит, розпізнати фішингові листи та не втрапити в халепу через шахрайського чат-бота? Перевірте свої знання в грі за посиланням: https://game.ema.com.ua/