Блог

Interkassa отримала золото PaySpace Magazine Awards 2020

18 лютого 2021 р.

Interkassa отримала золото PaySpace Magazine Awards 2020 #1

Interkassa отримала золото PaySpace Magazine Awards 2020 #2Компанія Interkassa перемогла в щорічній премії від PaySpace Magazine та отримала золото в номінації "Найкращий партнер інтернет-магазинів з прийому платежів". Всього в цій категорії брало участь 17 українських компаній.

"Interkassa вже 12 років допомагає онлайн-бізнесу проводити оплати. Команда постійно вдосконалює сервіс для користувача, адже нам важливо відповідати всім його запитам. Підтримуючи стратегію регулятора щодо українського фінтеху, Interkassa розвиває cashless-економіку та цифрову грамотність. Минулого року компанія випустила курс "Знай про гроші" про грамотне ведення сімейного бюджету ", — зазначив власник Interkassa.

Interkassa отримала золото PaySpace Magazine Awards 2020 #3Interkassa отримала золото PaySpace Magazine Awards 2020 #4

PaySpace Magazine визначає кращих гравців на ринку фінтеху й електронної комерції вже п'ятий рік поспіль. Цього разу серед володарів премії — LiqPay, Privat24, monobank, EasyPay, Portmone.com, iPay.ua, Sportbank та інші топові представники індустрії.

Всього за першість у 23-х номінаціях боролися 300 компаній. А за словами організаторів, загальна кількість голосів за учасників перевищила 100 тисяч.